www.sinel.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Cинельніківський район >> ПРОЕКТИ РІШЕНЬ РАЙОННОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Про надання дозволу Синельниківській районній раді на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів
Версія для друку Написати листа

СИНЕЛЬНИКІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
ШОСТА СЕСІЯ


РІШЕННЯ

Про надання дозволу Синельниківській районній
раді на списання основних засобів та інших необоротних
матеріальних активів

У відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 327 Цивільного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 16.01.2003 року № 1314 «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 9 вересня 2020 року № 814 «Про внесення змін до Порядку списання об’єктів державної власності» та враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл районній раді на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, які фізично зношені, морально застаріли та не підлягають відновленню, згідно з додатком.

2. Головному бухгалтеру районної ради Васько Л.П. списання та зняття з балансового обліку здійснити відповідно до чинного законодавства та Порядку списання об’єктів державної власності.

3. Контроль щодо виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності (Аванісов).


Голова районної ради К.КРАВЧЕНКО


м.Синельникове
31.03.2021 року
№ –6/VІІI
Додаток до списання.docxДодаток до списання.docx
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор