www.sinel.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Cинельніківський район >> ПРОЕКТИ РІШЕНЬ РАЙОННОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Про припинення дії договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району (балансоутримувач Синельниківська районна рада)
Версія для друку Написати листа
ПРОЄКТ


СИНЕЛЬНИКІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
ВОСЬМА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

Про припинення дії договорів оренди майна, що належить
до спільної власності територіальних громад сіл, селищ
Синельниківського району (балансоутримувач Синельниківська районна рада).
Керуючись ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист директора комунального закладу Центр культури та дозвілля Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області від 01.03.2021 року № 01-06/34, лист голови ліквідаційної комісії фінансового відділу Васильківської районної державної адміністрації, від 14.05.2021 року № 21, акт приймання передачі адміністративної будівлі разом з рухомим та нерухомим майном, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, Покровський район, смт Покровське, вул. Дмитра Яворницького,119, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району у комунальну власність Покровської територіальної громади в особі Покровської селищної ради, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна рада вирішила:
1. Припинити з 01.03.2021 року дію договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району №14 від 03.02.2021 року, укладеного між Синельниківською районною радою та комунальним закладом Центр культури та дозвілля Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області. Орендоване приміщення загальна площа – 119,2 мІ, розташоване за адресою: м. Синельникове вул. Богми, 3.
2. Припинити з 15.05.2021 року дію договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району № 4 від 01.02.2021 року, укладеного між Синельниківською районною радою та фінансовим відділом Васильківської районної державної адміністрації. Орендоване приміщення загальна площа –137,41 мІ, розташоване за адресою: Дніпропетровська область, Васильківський район, смт Васильківка, вул. Партизанська,150.

3. Припинити з 01.03.2021 року дію договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району № 4 від 01.02.2021 року, укладеного між Синельниківською районною радою та Покровською районною державною адміністрацією. Орендоване приміщення загальна площа –772,4 мІ, розташоване за адресою: Дніпропетровська область, Покровський район, смт Покровське, вул. Дмитра Яворницького,119.
4.Припинити з 01.03.2021 року дію договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району № 6 від 21.01.2021 року, укладеного між Синельниківською районною радою та фінансовим відділом Покровської районної державної адміністрації. Орендоване приміщення загальна площа –115,8 мІ, розташоване за адресою: Дніпропетровська область, Покровський район, смт. Покровське, вул. Дмитра Яворницького,119.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності (Аванісов).


Голова районної ради К.КРАВЧЕНКО


м.Синельникове
17 червня 2021 року
№ – 8/VІII
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор