www.sinel.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Cинельніківський район >> ПРОЕКТИ РІШЕНЬ РАЙОННОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Про хід виконання рішення районної ради від 22 грудня 2021 року № 32-3/VІІI «Про програму соціально - економічного та культурного розвитку Синельниківського району на 2021 рік» за І квартал 2021 року
Версія для друку Написати листа
ПРОЄКТ


СИНЕЛЬНИКІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
ВОСЬМА СЕСІЯ


Р І Ш Е Н Н Я

Про хід виконання рішення районної ради
від 22 грудня 2021 року № 32-3/VІІI «Про програму
соціально - економічного та культурного розвитку
Синельниківського району на 2021 рік»
за І квартал 2021 року
Відповідно до статті 6 Конституції України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 13,16-28 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання рішення районної ради від 22.12.2020 року № 32-3/VІІI «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Синельниківського району на 2021 рік» районна рада, райдержадміністрація, виконкоми сільських, селищних ради, підприємства та організації всіх форм власності спрямовують свою основну діяльність на економічний розвиток господарського комплексу району та соціальної інфраструктури, поліпшення життя населення району.
Виходячи з аналізу виконання показників програми за І квартал 2021 року, враховуючи висновки та пропозиції постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів, районна рада вирішила:
1. Взяти до відома звіт районної державної адміністрації “Про хід виконання рішення районної ради від 22.12.2021 року № 32-3/VІІI “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Синельниківського району на 2021 рік” за І квартал 2021 року” (додається).
2. Рекомендувати головам виконавчих комітетів сільських та селищних рад:
2.1. Організувати виконання затверджених відповідними радами показників соціально-економічного розвитку територій.
2.2. Активізувати роботу щодо пошуку об’єктів (проектів), до яких можна застосувати механізм державно-приватного партнерства (особливу увагу звернути на проекти у сферах енергозбереження та інфраструктурного забезпечення сільських територій).
2.3. Підготувати детальні характеристики тих об’єктів (проектів), які вже визначені до подальшої реалізації із застосуванням механізму державно-приватного партнерства.
3. Координацію роботи за виконанням цього рішення покласти на відділ економічного та агропромислового розвитку (Нецик), контроль – на постійну комісію районної ради з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів (Халимендик).


Голова районної ради К. КРАВЧЕНКО


м.Синельникове
17 червня 2021 року
№ -8/VIII
Звіт за 1й квартал 2021.docxЗвіт за 1й квартал 2021.docx
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор