www.sinel.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Cинельніківський район >> ПРОЕКТИ РІШЕНЬ РАЙОННОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Про внесення змін до складу Комісії з реорганізації (припинення) Васильківської районної ради, Межівської районної ради, Петропавлівської районної ради, Покровської районної ради
Версія для друку Написати листа

СИНЕЛЬНИКІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Про внесення змін до складу Комісії з реорганізації
(припинення) Васильківської районної ради, Межівської
районної ради, Петропавлівської районної ради,
Покровської районної ради

Відповідно до ст. 43,59, п.6-2 Розділу 5 «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», беручи до уваги рішення Синельниківської районної ради від 11 грудня 2020 року № 9-2/VIII «Про початок реорганізації Васильківської, Межівської, Петропавлівської, Покровської районних рад шляхом приєднання до Синельниківської районної ради», розглянувши заяву члена комісії з реорганізації Годунової І. В. від 17.02.2021 року, враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, етики та розвитку місцевого самоврядування, районна рада вирішила:
1.Внести зміни до складу Комісії з реорганізації.
2. Виключити зі складу Комісії з реорганізації члена комісії Годунову Ірину Валеріївну (ІПН 3063803020) –начальника юридичного відділу Васильківської районної ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань депутатської діяльності, етики та розвитку місцевого самоврядування (Гук).

Голова районної ради К.КРАВЧЕНКО




м.Синельникове
31.03.2021 року
№ -6/VIIІ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор