www.sinel.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Cинельніківський район >> Новини
Господарям Дніпропетровщини розкажуть, як організувати прибутковий бізнес з вирощування горіхів
Версія для друку Написати листа
Грецький горіх і фундук - одні з найбільш перспективних і рентабельних культур для України. Як правильно створити горіховий сад, досягти гарного врожаю та врешті – отримувати чималий прибуток. Про все це фермерам Дніпропетровщини розкажуть на науково-практичній конференції «Як стати мільйонером з горішку». Вона буде цікава тим, хто вже займається цим бізнесом, й тим, хто тільки розмірковує над його створенням. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку ОДА.

З кожних 5 га горіхового саду можна отримувати прибуток в 1 млн. грн. на рік, стверджують експерти. Як досягти такого результату розкажуть на конференції. Мова йтиме про те, як оформити землю під горіховий сад, спроектувати його, підвищити врожайність та рентабельність, як переробляти горіхи. Будуть й практичні заняття. Учасникам конференції разом з фахівцями з горіхового садівництва висадять декілька дерев.

Питання під час конференції можна буде поставити провідним фахівцям Національної Академії аграрних наук України, представникам Української горіхової Асоціації, передовим садівникам та селекціонерам-горіховодам.

Конференція «Як стати мільйонером з горішку» проходитиме 25 березня з 10.00 до 18.00 у Дніпропетровському аграрно-економічному університеті. Адреса: м. Дніпропетровськ, вул. Ворошилова, 25. Зареєструватися на участь можна по E-mail: kryukov.24@gmail.com. Довідка за телефонами: 067-534-36-36 та 095-681-29-19.


Господарям Дніпропетровщини розкажуть, як організувати прибутковий бізнес з вирощування горіхів.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор