www.sinel.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Середа, 17 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Cинельніківський район >> Новини
На Дніпропетровщині визначили найспритнішого порушника правил дорожнього руху
Версія для друку Написати листа
4 номінації оголосило управління інфраструктури ОДА для перевізників Дніпропетровщини. Відтепер щотижня серед приміських та міжміських перевізників обирають найспритнішого водія громадського транспорту, лідера з відхилення від маршруту та кращих з дотримання правил перевезень. Конкурс став можливим завдяки GPS-системі, якою обладнано маршрутки Дніпропетровщини та спеціальній програмі, встановленій на сервери ОДА.


Найспритнішим водієм тижня став працівник Новомосковського АТП на спринтері Mersedes Benz з номером АЕ1476АВ. Він розігнався до 145 км/год по дніпропетровській вул. Залізничній, коли віз людей з Дніпропетровська до Новомосковська.

Лідерами з відхилення від маршруту цього тижня є двоє. Водій «Зигфрид-М» з номером авто АЕ1014АА їхав з Голубівки до Дніпропетровська та «забув» заїхати до Новомосковська, хоча у маршруті це місто значиться. Більше 3 годин - з 6:35 до 10:51 – автобус їздив поза маршрутом. Схожа ситуація й на Новомосковському АТП. Водій маршрутки з номером АЕ4820АА відхилився від маршруту з 5:35 до 8:44.

Переможці у цих номінаціях отримали попередження. У разі повторного порушення – управління перейде до більш суворих покарань.

"GPS на приміських та міжміських маршрутках дозволяє нам в режимі онлайн відстежувати швидкість та графік руху кожного автомобіля та оперативно виявляти порушення. Вирішили підійти до питання креативно, та щотижня проводити своєрідний конкурс. Лідери-порушники отримують попередження, а ті, хто дотримуються правил перевезення – подяку. Сподіваємося, такий підхід дасть свої результати. В іншому випадку змушені будемо перейти до більш жорстких заходів. Адже безпека та комфорт перевезень – наші основні вимоги," - наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Зразковими на цьому тижні визнані водії виробничо-комерційного підприємства «Мотодор» та приватного підприємства «Одіум-Престиж». Вони чітко дотримувалися швидкісного режиму та не відхилялися від маршруту.

Всі приміські та міжміські маршрутки Дніпропетровщини, а це понад 800 машин, обладнані системою GPS. Вона дозволяє в режимі онлайн відстежувати роботу перевізників регіону. Всі дані з маршруток передаються на громадську платформу Easyway. На сайті http://www.eway.in.ua/ua будь-який пасажир може дізнатися, коли під’їде його автобус, скільки машин на маршруті чи довго чекати наступну.

На Дніпропетровщині більше 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працюють більше 800 машин.






Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор



File Attachment Icon
ATT9IFSX.jpg